Nytt år, nye muligheter

Nok et kalenderår er omme, og dette har vært av den spesielle sorten. Covid-19 satt både Norge og resten av verden på prøve. Da Norge stengte ned 12.mars, ble også klatringen stoppet – vi måtte vente over fem måneder på neste klatreøkt i Tyssohallen – nærmere bestemt 21. august. Etter oppstart i høst, med både smitteverntiltak og personbegrensninger, har klatreinteressen i Ullensvang hatt en enorm oppsving. Vi har siden slutten av oktober hatt ca 20stk på hver eneste klatreøkt, og dette har gledet klyvarlaget stort. Vi ønsker å takke for interessen og håper den vedvarer inn i 2021. Det nye året vil forhåpentligvis, med en effektiv vaksinering av befolkningen, bli et bedre år for både verden og Norge. Det nye året og vaksinering av befolkningen gir dessverre Hardanger Fjellklyvarlag noen utfordringer. Ullensvang kommune har valgt Tysdohallen som destinasjon for vaksinering mot Covid-19. Dette gir oss utfordringer mtp trening. Klyvarlaget har i den siste perioden arbeidd med å få på plass et alternativt tilbud.
Dette blir tilbudet:
1. Sportsklatring i Oddahallen. Hardanger Fjellklyvarlag v/Daniel skal sette i stand klatreveggen i Oddahallen. Det vil bli organisert trening her to ganger i veka.
Organisering blir slik:
– Mandag: To økter á to timer. Maks 10 personer pr. økt. Påmelding på facebook.
Fredag: To økter á to timer. Maks 10 personer pr. økt. Påmelding på facebook.
2: Buldring i Salong Sterk. Hardanger Fjellklyvarlag arbeider med å få på plass en avtale med Salong Sterk v/Stian, slik at det blir en organisert buldreøkt hver veke.
Organisering blir slik (når avtale er på plass):
– Onsdag: To økter á to timer. Maks 10 personer pr. økt. Påmelding på facebook.
3: Sportsklatring i gymsalen på Sekse. Hardanger Fjellklyvarlag vil leie klatreveggen til Føyk IL, slik at vi kan klatre på Sekse en helg hver måned.


Når vi ønsker 2021 velkommen er det også tid for å betale medlems- og klatreavgift. Det kommer beskrivelse av hvordan dette gjøres rett over nyttår.
Når vi har dette reduserte, men samtidig utvida tilbudet, vil betalende medlemmer ha førsterett på trening. Om vi ikke fyller opp treningene med medlemmer, vil det være mulighet for drop-in


Vi ønsker alle et riktig godt og smittefritt nytt år!


Mvh